Tabeaux Beauty & Wax schoonheidssalon

Ik ben Tara Krullaars, eigenaresse van Tabeaux Beauty & Wax.

Na jarenlang in de verkoop van witgoed en klein huishoudelijk te hebben gewerkt, heb ik alles omgegooid en ben de opleiding tot Schoonheidsspecialist begonnen, aan Scalda in Goes.
Tijdens mijn opleiding ben ik langzaam mijn salon aan huis gaan inrichten, zodat ik kon oefenen op familie en vrienden en later kwamen daar ook ‘echte’ klanten bij.

In 2016 heb ik mijn diploma behaald en werk nu in mijn salon. Eerst naast een parttime baan in de bediening, sinds 1 oktober 2022 werk ik volledig vanuit huis.
In 2021 is er een leuk assortiment plasticvrije en/of zero/less waste producten toegevoegd aan het assortiment, waardoor er een winkeltje is ontstaan. In december 2022 is hier ook een webshop bijgekomen.

Hobby’s? Jazeker! Samen met mijn man en vrienden, bezoek ik graag (metal) festivals en concerten. Ik speel draailier (hurdy gurdy), doe aan krachttraining en lacrosse. En dan hebben we nog ons poezenkind en grootste knuffel Ollie.

Tabeaux staat voor Ta(ra) Beau(ty) & (Wa)x en het logo is gebaseerd op de groene Tara.
Een Tara is in het Tibetaans boeddhisme een vrouwelijke vredemanifestatie van verlichtende wijsheid.
Groene Tara helpt de kracht ontwikkelen om zich te bevrijden van angsten, gevaren, verblindingen en valstrikken op alle niveaus, zowel in de materiële werkelijkheid als in ons emotionele en spirituele leven.Ze ondermijnt de neiging tot negatieve geestelijke instellingen en gedragswijzen.

Tabeaux Beauty & Wax is een salon met een huiselijke sfeer, aan de Duinstraat in Hoogerheide.
Er is voldoende parkeergelegenheid (de oprit mag ook gebruikt worden) en de salon bevindt zich op de begane grond. Hierdoor ook goed toegankelijk voor mindervaliden.

Tabeaux Beauty & Wax